Mercedes Smedts

Wij bieden u advies en service met een ster

Mercedes Smedts Garage

Garage

Garage Smedts nv is een familiebedrijf met jaren ervaring en een sterke reputatie. We zijn als Mercedes-garage een gevestigde waarde in de regio’s Aarschot, Herselt, Begijnendijk, Heist-op-den-Berg, Tremelo, Rotselaar, Holsbeek en Tielt-Winge. Onze core business is de verkoop van Mercedes-personenwagens en Mercedes bestelwagens. Wij bieden u een optimale service aan en gaan voor niets minder dan topkwaliteit! U kunt bovendien vertrouwen op een snelle levering en een professionele aanpak.

Lees meer
Garage Smedts - Carrosserie

Carrosserieherstellingen

Heeft u een defect aan uw wagen? Geen zorgen, wij zijn uitgerust met zeer moderne toestellen voor onderhoud en herstel van de carrosserie van uw wagen. Iedereen die bij ons in dienst is, heeft uitgebreide ervaring in het vak. Daarnaast blijven we ons bijscholen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Lees meer
mercedesTR

Auto's tweedehands

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan tweedehands Mercedes Certified Cars. Wij bieden u een ruime keuze aan: FABRIEKSWAGENS -  DEMONSTRATIEWAGENS -  BESTELWAGENS en PERSONENWAGENS. Keuze genoeg dus. Wij kijken elke auto eerst streng na om te zorgen dat hij aan de kwaliteit voldoet die wij voorop stellen. Op die manier kunt u er gerust op zijn dat u betaalt voor kwaliteit.

Lees meer

Mercedes Smedts

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag
8:15 - 18:30 
Dinsdag
8:15 - 18:30 
Woensdag
8:15 - 18:30 
Donderdag
8:15 - 18:30 
Vrijdag
8:15 - 18:30 
Zaterdag
8:30 - 12:00