Dens & Co Zakenkantoor

Argenta Dens & Co: uw geld in goede handen

Verzekeringen_Dens & Co Zakenkantoor

Banken

U wilt dat uw geld met zo weinig mogelijk risico toch een aardige cent opbrengt. Vertrouw daarom uw geld toe aan Dirk Dens. Hij houdt al meer dan twintig jaar een kantoor van Argenta open en heeft in heel Deurne een uitstekende reputatie opgebouwd. Want Dirk Dens spreidt uw geld veilig én rendabel. Hij doet dat na een persoonlijk gesprek waar hij echt tijd voor maakt. Zo komt Dirk of zijn collega te weten waarbij u zich goed voelt. Hoe lang u uw geld wilt missen. En in welke mate u risico wilt nemen. 

Betaalbare lening: uw comfort

Koopt u een appartement of een huis? Ook dat is een goede belegging! Dirk Dens en zijn team helpen u aan een betaalbare lening. Want Argenta is niet voor niets een bank die bekend staat om zijn hypotheken. En zelfs binnen Argenta krijgt Dirk Dens veel lof voor zijn kredieten. Hij levert u de voordeligste hypotheeklening van het moment.

Uitstekende verzekering in een bank met een gezicht

Kiest u voor Argenta? Dan bent u meteen gerust voor ál uw geldzaken. Voor uw verzekering, bijvoorbeeld. Overkomt er u iets? Dan springt het team van Dirk Dens in de bres als uw makelaar. U krijgt bij Argenta ook een bank- en kredietkaart, en een zicht- en spaarrekening. Aan het loket zijn de glimlach en de persoonlijke bediening inbegrepen. En moet u geld afhalen? Onze automaat is 24 uur per dag bereikbaar. Uw geld in goede handen? Kom praten met Argenta Dens en Co.

Lees meer

Dens & Co Zakenkantoor

Contactgegevens

Details

Categorieën:
Banken

Kernwoorden