Advies, Diensten & Instellingen

Freelance diensten zoals vertaalbureaus en secretariaatdiensten

Steeds vaker hebben bedrijven tijdelijke diensten of advies nodig en maken hiervoor gebruik van franchising, coaching en adviseurs. Tijdelijke freelance diensten besparen je een hoop kosten, omdat je enkel de gepresteerde diensten betaalt voor dat bepaald project. Bovendien zijn de aanbieders van diensten gespecialiseerd in wat zij doen, zodat je op kwaliteit kunt rekenen. We denken hierbij aan vertaalbureaus, tolken, administratiekantoren, secretariaatsdiensten of telescretariaten, freelancers voor tekstverwerking, tekenbureaus, leasing bedrijven voor voertuigen en computers en chauffeursdiensten.

Opleidingen, advies en studiebureaus

Advies en opleidingen bieden een aanzienlijke meerwaarde voor je bedrijf. Je kunt je medewerkers buitenshuis een beroepsopleiding laten volgen. Daarnaast is het ook interessant om iemand in huis te halen om je personeel om of bij te scholen via personeelsopleidingen of bedrijfsopleidingen of om advies te geven over een bepaald onderdeel van je bedrijfswerking. Een aantal voorbeelden hiervan zijn computeropleidingen, ICT consultancy, advies over milieu en raadgeving van ingenieurs. Voor het uitwerken van projecten staan studiebureaus voor bedrijfsautomatisering, verlichting of bouwkunde ter beschikking.

Financiële diensten voor je bedrijf

Heb je specifieke medewerkers met een bepaalde ervaring of kennis nodig, neem contact op met een selectiebureau. Voor de loonsberekening kan je een beroep doen op een sociaal secretariaat. Zij kunnen je ook advies geven over het al dan niet werken met maaltijdcheques. Vergeet ook niet om je jaarrekening te laten controleren door een bedrijfsrevisor. Wanneer je te maken hebt met slechte betalers, kunnen incassobureaus een welkome hulp bieden. Houd er wel rekening mee dat zij hiervoor een percentage van het te innen bedrag aanrekenen.

Supplementaire diensten

Als je een bedrijf wilt runnen, komt er heel wat bij kijken. Denk maar aan het huren van een kantoor, al dan niet volledig uitgerust, een schoonmaakbedrijf om regelmatig de kantoren te poetsen, het onderhoud van je computers, de inrichting van je boekhouding, internationale reservaties van hotelovernachtingen, …

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

HR-diensten