Dienstverlening

Communicatie, drukwerk en reclame: belangrijke marketing dienstverlening

Communicatie is tegenwoordig één van de belangrijkste marketing instrumenten. Diverse dienstverleners bieden drukwerk en reclamemateriaal aan om je interne en externe communicatie te verbeteren. Of je nu particulier, een vereniging of zelfstandige bent, drukwerk heb je ooit wel eens nodig. Hier vind je drukkerijen, die naamkaartjes, reclamedrukwerk, uitnodigingen en allerhande drukwerk aanbieden. Voor affiches en visitekaartjes kies je best voor digitaal drukwerk. Voor het kopiëren van cursussen van je scholieren, brieven en het clubblad van je vereniging, een ingewikkeld breipatroon voor je grootmoeder of een lastenboek van je bedrijf, is er vrijwel in elke stad of gemeente een copycenter al dan niet met scanservice en/of planafdrukken aanwezig. Wens je reclame te maken met belettering, graveerwerk, naamplaten, of in reclamebladen? Dan vind je beslist alles wat je zoekt in deze rubriek voor dienstverlening.

Dienstverlening binnen de tewerkstelling

Ben je op zoek naar werk? Interimkantoren voor bedienden en arbeiders, en aanwervingbureaus zijn belangrijke spelers binnen de sector dienstverlening voor de tewerkstelling. Hier vind je beslist de job van je leven. Ook dienstencheque bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar nieuwe werkkrachten. Als particulier kan je hier ook terecht voor je strijkwerk, het poetsen van je woning, naaiwerk en kookhulp bij je thuis. Beschutte werkplaatsen hoeven zeker niet onder te doen op het gebied van kwaliteit, service en tijdig leveren. Een pluspunt is dat vele beschutte werkplaatsen ecologisch werken en vaak samenwerken met milieuorganisaties en natuurorganisaties.

Dienstverlening voor nutsvoorzieningen, wassalons en verhuizing

Binnen de dienstverlening vind je in deze rubriek ook diverse nutsvoorzieningen zoals elektriciteits- en gasmaatschappijen, kabeltelevisie- en radiodistributie en containerparken. Zowel particulieren als rusthuizen, hotels en restaurants kunnen met hun vuile was, lakens en handdoeken terecht in een wassalon, een wasserij of in een droogkuis en nieuwkuis. Sta je op punt om te verhuizen en heb je een verhuislift of verhuisladder nodig, dan kan je het nodige verhuismateriaal huren.

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

Drukwerk

Diverse diensten