Feesten & Familieaangelegenheden

Feesten: een huwelijksfeest of communiefeest met alles erop en eraan!

Voor de organisatie van feesten komt er altijd heel wat bij kijken. Eens de datum gekend, kan je beginnen met uitnodigingen versturen. Diverse drukkers zijn gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk zoals geboortekaartjes en huwelijkskaarten, al dan niet met foto’s. De fotoshoot kan je laten doen bij een professionele fotograaf. Voor een huwelijksfeest of een communiefeest wil je natuurlijk mooi uitgedost zijn. Fabrikanten en groothandels van bruidskleding, ceremoniekledij en communiekleding bieden elk seizoen hun nieuwe collectie aan. Is dit te hoog gegrepen voor je budget, dan kan je die feestkleding ook huren. Droom je van een huwelijksfeest met alles erop en eraan? Zorg voor ceremoniewagens en een ceremoniemeester, en laat je feest vereeuwigen met een professionele fotoreportage en/of videoreportage. Bij feesten horen natuurlijk ook cadeautjes. Voor een huwelijk wordt meestal een huwelijkslijst aangelegd, voor een verjaardag kan je heerlijk gaan snuffelen in een geschenkwinkel in de buurt, en voor een doop kies je de leukste doopsuiker uit.

Verhuur van feestzalen en benodigdheden voor feesten en evenementen

Als je ervoor kiest om een feestzaal te huren zonder bijkomende diensten, zal je zelf moeten instaan voor de opvulling. In deze rubriek helpen we je bij je zoektocht naar de verhuur van een  geluidsinstallatie en een DJ, de verhuur van feestmateriaal zoals friteuses, tafellinnen, een toog, feestverlichting, en planten en bloemen om de zaal te versieren. Dacht je eerder aan een tuinparty tijdens de zomer, dan kan je opteren om een partytent of feesttent te huren. Voor grote evenementen zoals beurzen, salons en tentoonstellingen zijn sanitaire containers en cabines vaak een noodzaak. Op schoolfeesten, bedrijfsfeesten of personeelsfeesten zijn kinderattracties de absolute trekpleisters. Wat had je gedacht van het kopen of huren van kermisattracties zoals volksspelen, opblaasbare structuren zoals springkastelen, trampolines of een karaoke installatie? Met al deze mogelijkheden, kan je feest niet meer stuk!

Een overlijden in familie- of vriendenkring

Bij een overlijden zal een begrafenisondernemer je begeleiden bij de organisatie van de rouwplechtigheid, de crematie, het zoeken naar een grafzerk of gedenksteen en rouwkransen.

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

Feestbenodigdheden

Professionals voor feesten & familieaangelegenheden