Kantoor- & Winkelinrichting

Hoe een aantrekkelijke winkel of een werkvriendelijk kantoor inrichten

Voor de inrichting van kantoren, winkels, bibliotheken, ziekenhuizen of laboratoria zijn specifieke benodigdheden en meubilair nodig. Elke inrichting heeft zijn eigen behoeftes en die worden duidelijk weerspiegeld in onze verschillende rubrieken. Bij een winkelinrichting horen kledingrekken, winkelrekken, etalagepoppen, vitrines en toonkasten en diverse etalageartikelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een aantrekkelijk ingerichte winkel meer aanzet tot kopen. Voor de inrichting van een kantoor, ben je wellicht op zoek naar kantoormeubelen zoals bureaumeubelen, archiefkasten en andere kantoorbenodigdheden. Houd bij de aankoop van je kantoormeubilair altijd de ergonomie in je achterhoofd. Medewerkers die aangenaam en gemakkelijk zitten, zullen efficiënter en langer werken. Daarom zijn kwalitatieve en ergonomische tafels en stoelen van kapitaal belang. Uiteraard wil je jouw winkel of kantoor ook een beetje aankleden en in een mooi passend kleurtje steken. Dit kan perfect met leuk behangpapier en passende rekken en opbergkasten.

Specifieke inrichting en interieur voor restaurants en ziekenhuizen

Voor de inrichting van restaurants, grootkeukens, ziekenhuizen en laboratoria moet je voldoen aan strenge eisen en normen op het gebied van hygiëne. Naast ziekenhuismeubilair vind je hier ook medisch materiaal zoals apparatuur voor medische beeldvorming, medische instrumenten en toestellen, maar ook benodigdheden en materialen voor de installatie van stofvrije kamers. Creëer een aangename sfeer met aangepaste meubels en leuke gordijnen. Je vindt ze in alle stijlen, kleuren en formaten bij diverse groothandelaars en fabrikanten.

Scholen, kerken en andere instellingen: inrichting en interieur op maat

Ook scholen, kerken, schouwburgen, bowlings, computerzalen en tentoonstellingszalen hebben hun typische eigenheid als het om inrichting en interieur gaat. Op school heb je schoolmeubelen nodig die aangepast zijn aan de verschillende leeftijdsgroepen. In bedrijven, scholen, sporthallen zijn kleedkamers een absolute must. Samen met de inrichting van de kleedkamers kan je lockers plaatsen en  een sanitaire installatie voorzien met douches, kranen, thermostatische kranen en radiatoren.  

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

Inrichting van kantoor- en winkelruimtes

Benodigdheden voor kantoor- en winkelruimtes

Kantoorartikelen