Veiligheid, Hygiëne & Gezondheid

Combineer schoonheidssalon en kapsalon met schoonheidsproducten en juwelenshop

Regelmatig een schoonheidssalon of kapsalon bezoeken, betekent tijd uittrekken voor zichzelf, zich laten verwennen en genieten. Voor de inrichting van je beauty center laat je je best goed adviseren, want bezoekers moeten er zich goed kunnen voelen. Wil je starten met een kapsalon, zoek dan een professionele handelaar voor je inrichting en benodigdheden. Speciaalzaken voor haarverzorgingsproducten hebben heel wat meer te bieden dan de klassieke merken van een supermarkt. Ook voor de inrichting van een schoonheidssalon, bieden heel wat handelaars specifieke schoonheidsproducten en toestellen zoals behandelstoelen, massagetafels en -banken. Ga je voor een echt beauty center, dan wil je vast en zeker een brede waaier aan behandelingen aanbieden zoals pedicure, massage en zonnebank. En wat had je gedacht om hieraan een shop te koppelen, waar je naast schoonheidsproducten ook fantasiejuwelen, etuis en juwelenkistjes, en parfumerie kunt verkopen? Je bezoekers zullen vast en zeker niet meer weg te slaan zijn uit je aantrekkelijke kapsalon of schoonheidssalon.

Veiligheid op het werk of in je winkel: beveiliging tegen brand, inbraak en arbeidsongevallen

Beveiliging kan je bekijken vanuit verschillende ooghoeken. Enerzijds denken we aan brandbeveiliging. Hiervoor zijn een gasdetectie en branddetectie installatie onontbeerlijk. Bovendien is het altijd handig om overal voldoende brandblusapparaten te voorzien. Juweliers en goudsmeden zullen een heel andere mening hebben over veiligheid. Voor hen zijn een degelijk beveiligingssysteem met camerabewaking, een alarmsysteem en veiligheidsglas belangrijke maatregelen. Adviesbureaus voor arbeidsveiligheid en bedrijfshygiëne kunnen je begeleiden bij de organisatie van de veiligheid binnen je bedrijf. Een goede veiligheidsuitrusting voor je arbeiders is de beste preventie tegen arbeidsongevallen.

Inrichting en benodigdheden voor de zelfstandige gezondheidswerker

Artsen die een eigen kabinet opstarten hebben naast hun nieuwe inrichting ook heel wat medische apparatuur en instrumenten nodig. Naast specifieke materialen en benodigdheden voor tandartsen, opticiens en apothekers, kan je in deze rubriek ook terecht voor orthopedische artikelen, verbanden, thermometers, medisch gas, farmaceutische en fytofarmaceutische producten en hygiënisch papier.

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

Veiligheid op het werk

Hygiëne op het werk

Gezondheid op het werk