Woninginrichting & Afwerking

Alles voor de afwerking: nieuwe keuken, open haard en alarmsysteem

Je hebt een huis gebouwd en wil nu aan de afwerking beginnen. Of je bent gewoon aan vernieuwing toe, en je wilt de afwerking van je huis verbeteren of renoveren. Sta je graag in de keuken, dan wil je misschien eens van stijl veranderen. Of je nu opteert voor een landelijke keuken, een design keuken of een moderne keuken, er is voor iedere smaak en woninginrichting wel een gepaste keuken te vinden. Hetzelfde geldt voor sierschouwen en open haarden. Zowel gashaarden als sfeerhaarden zorgen voor warmte en sfeervolle winteravonden. Denk bij de afwerking van je huis ook aan je veiligheid. Buitendeuren met videofoons en parlofoons zijn een eerste linie bescherming om onbekenden op een afstand te houden. Voor een hogere veiligheid kies je best voor een degelijk alarmsysteem of camerabewaking.

Sfeervolle ramen en automatische poorten

Heb je al eens gedacht aan lichtkoepels of glas in lood ramen voor een verrassende sfeervolle lichtinval? Het hoeft natuurlijk niet zo ingrijpend te zijn, met rolluiken of zonwering binnen of buiten kan je natuurlijk ook spelen met licht en warmte. Voor de herstelling van je ramen kan je altijd bij een glazenmaker terecht. Vele schrijnwerkers leveren niet alleen ramen en deuren, maar kunnen ook garagepoorten plaatsen. Sectionale poorten, kantelpoorten en automatische poorten, deuren en hekopeners zijn tegenwoordig heel erg in.

Creëer sfeer en gezelligheid in eigen huis

Interieurinrichting vind je voor elk budget en iedere smaak: van eenvoudige tot luxe design badkamers met inloopdouche en natuurstenen wastafels, en van inbouwkasten tot design meubelen. Woninginrichting hoeft niet altijd met grote middelen te gebeuren. Voor een samenspel van bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, tafellinnen en gordijnen vind je een ruime keuze in diverse textielwinkels. Creëer je eigen sfeer en kies de mooiste kleuren en materialen voor je decoratie. Zorg voor een persoonlijke toets en schep gezelligheid met leuke vazen, kandelaars, spiegels, etsen, prenten of gravuren, en voel je thuis in eigen huis.

Belangrijkste categorieën

Alle categorieën

Buitenafwerking

Tuin

Binnenafwerking

Elektronica voor woningen

Vloeren

Badkamer

Decoratie & inrichting voor woningen